An amusing tidbit this morning highlights a potential flaw in Apple Park’s all-glass design. Bloomberg reports that some employees who might not have been paying 100% attention to where they are walking have accidentally walked into the clear glass internal walls of the pods that make up Apple Park. As a remedy, employees stuck Post-It notes to the walls to make them easier to see. However, these had to be removed because ‘they detracted from the building’s design’.

Whilst there are some markings on these panes, it seems employees haven’t quite adjusted to their new campus. Apple is still in the process of moving employees over to the new campus; at last count, it had permission to move in workers to 5 out of the 12 Apple Park sections.

more…

Go to original Source
Author:

Benjamin Mayo

https://9to5mac.files.wordpress.com/2017/03/mac1.png?w=32

Powered by WPeMatico